Privacy voorwaarden

Privacy voorwaarden


Persoonsgegevens bij inschrijving


Als je inschrijft voor één van de toneelcursussen of vraagt om een workshop of trainingsacteurklus vraag ik je om je persoonsgegevens. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik nodig heb en waarom:
Voor-en achternaam: wel zo handig om te weten met wie ik te maken heb
Bedrijfsnaam/schoolnaam bij een workshop of bij trainingsacteren
• E-mailadres: Daar stuur ik alle informatie over de cursus, vakanties en voorstelling naar toe
Postadres: Dat gebruik ik als ik echt wat naar je toe moet sturen. Of als ik je kind naar huis moeten brengen, je weet maar nooit. En als ik op locatie werk is het ook handig om te weten waar ik heen moet.
Mobiel telefoonnummer: Om snel te overleggen.


Ik sla de facturatiegegevens op. Want de belastingdienst wil graag weten door wie ik betaald word. Verder gebruik ik jouw gegevens voor het volgende:
Aankondigingen van nieuwe cursussen/workshops/trainingen: Zo ben je meteen op de hoogte wanneer je nog eens mee wil doen.
Reviews: als je deze wilt geven, dan mag je zelf weten of je dit anoniem doet, met voornaam of met je volledige naam.
• Voor het gebruik van beeldmateriaal voor website, facebooksite en/of foldermateriaal vraag ik expliciet toestemming via het inschrijfformulier.


Wil je je persoonsgegevens inkijken? Je gegevens wijzigen of verwijderen uit mijn systeem? Geen probleem. Laat het me weten via de e-mail: tessa@theaterbijtessa.nl. Soms moet ik bepaalde factuurgegevens blijven bewaren voor de Belastingdienst .


Derden
Ik deel je gegevens niet met derden. In een uitzonderlijk geval kan dit mogelijk zijn, maar dan benader ik je persoonlijk en vraag ik extra toestemming.


Bewaringstermijn
Als je drie jaar geen gebruik maakt hebt van mijn diensten, verwijder ik je gegevens. Maar als je dit te lang vindt, geef het gewoon door via de mail. Behalve de betalingsgegevens: die bewaar ik 7 jaar voor de belasting.


Keuzes voor persoonsgegevens
Je hebt natuurlijk de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die je aan Theater bij Tessa hebt verstrekt. Stuur me een mailtje met een verzoek tot inzage, verandering en verwijdering van je persoonsgegevens.
En als je niet tevreden bent, hoop ik dat je me dat laat weten (dat hoop ik trouwens niet alleen met de privacy-regeling 😉). En ben je daarna niet tevreden, dan kun je dit melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

.

CONTACT

LAATSTE NIEUWS

18 September 2020

Het nieuwe toneelseizoen start hopelijk weer! Groep 1 gaat verder met het toneelstuk Noé Nee. Ook nieuwe kinderen kunnen meedoen.

Groep 2 en 3 gaan improviseren.


06-18423794

Ook ik eet koekjes. Als je daar toestemming voor geeft, mag je klikken.

Accepteren