Reviews

REVIEWS

Tessa is een zeer vakbekwame en enthousiaste docent. Voor Stichting Pro-Arts heeft Tessa theaterlessen, zumbalessen en presentaties gegeven. Dit doet ze goed. Haar enthousiasme maakt dat je in haar lessen actief betrokken raakt en met een goed gevoel de workshop verlaat.


Margot Ufkes, eigenaar Stichting Pro-Arts

Je hebt alle kinderen laten schitteren!! Wat een kwaliteit is dát! Je bent een kunstenaar van kind & theater.”


—Miriam

Onze zoon heeft mooie dingen meegemaakt bij jou. Je hebt hem met jouw lessen een bijzonder en waardevol cadeau gegeven.


—Ilse

Bedankt voor afgelopen jaar. Ik vond het fijn om jou als dramadocent te hebben. Je hebt mij als niet-creatief persoon geleerd dat creativiteit niet altijd een grote activiteit hoeft te zijn, maar dat het juist de kleine dingetjes zijn.


—Pam (student)

Tessa is een creatief en bruisend mens die verschillende opdrachten voor de vrouwenopvang met toewijding heeft volbracht. Haar kracht zit in de benaderbaarheid en afstemming die zij heeft. Tessa heeft een onuitputtelijke dramakoffer en dansrugzak waardoor zij telkens weer originele opdrachten en producten weet aan te dragen.


Ilse Peeters, eigenaar Talententrainer en dramatherapeut Moviera Vrouwenopvang

Tessa is een zeer vakbekwame en flexibele dramadocent. Ze past zich aan elke situatie aan en kan met elke doelgroep (kinderen, tieners,jongeren, volwassenen) werken. Tessa is een prettig persoon om mee samen te werken.


—Karin Bron, Stichting VOOR Welzijn

Amélie en haar vriendinnen hebben echt genoten van het dansfeestje! Toen de moeders de meiden  kwamen ophalen hebben we nog  naar het filmpje van de dansende dames gekeken en deden ze alle pasjes weer lekker mee.


Ook voor het slapen gaan heeft Amelie nog naast haar bed een voorstelling weggegeven. Super bedankt!


—Mariëlle Drabbe

Tessa is een heerlijke podiumpersoonlijkheid. Ik werk graag met haar samen in impro-voorstellingen, omdat ze van het podium spat, prachtig incasseert en in staat is open te staan voor al het spelaanbod dat zich aandient.


- Cindy Pittens,

CP Impro

Jeetje, wat ben jij een lekkere en fijne docent om voor de klas te hebben. De informatieve gedeelten van de les maak je leuk en je doet alle opdrachten even voor. Dit breekt bij mij enorm het ijs en na het zien durf ik ook wel. Ook pas je humor toe waar mogelijk. Dit vind ik een hele fijne karaktereigenschap van je. Blijf wie je bent, want je bent echt de leukste leraar die ik tot nu toe heb gehad!


      - Lotte Philips, student

CONTACT

LAATSTE NIEUWS

18 September 2020

Het nieuwe toneelseizoen start hopelijk weer! Groep 1 gaat verder met het toneelstuk Noé Nee. Ook nieuwe kinderen kunnen meedoen.

Groep 2 en 3 gaan improviseren.


06-18423794

Ook ik eet koekjes. Als je daar toestemming voor geeft, mag je klikken.

Accepteren